11.07.2019 г., 10:35 ч.

размисли 

  Поезия » Философска
813 0 2

Какво ли ще видят очите ми още,

какво ли ще чуе горката душа

във тихите тъжни, безименни нощи

и в утрини, скрити в досадна мъгла?

 

Какво от това, че душата е стара?

Родена е тук, да бъде дете.

Да среща, изпраща и страда в поквара,

да бъде сама и така да расте...

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??