26 sept 2009, 21:06

Размисли и страсти преди свети Валентин - ІІІ част 

  Poesía » De humor
603 0 4

През погледа на съпруга

 

Жена измислила е този ден -

да се изфука с някой като Мен.

Роден на празник, във Неделя,

жадуван гост във не една постеля,

да бъда Валентин не е проблем,

да бъда влюбен е във моя ген.

Все пак е празник, трябва да се отчета,

най-евтино ще бъде с моята жена.

Задължително – букет цветя

и нещо с форма на сърце,

хем да я трогне, хем да се яде,

виж, торта няма да е зле...

Ергенин бил е тоз Светия,

на мен ще ги разправя тия.

Лесно Валентин се става с друга,

най-тежко е със собствена съпруга.

 

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хитро, особено там, дето става въпрос за ядене
  • Интересно е! Хареса ми! Поздрави!
  • !
  • Харесах много този нестандартен поглед към натоварения с влюбеност Светия. Всъщност...колко си права! Ще запомня този поетичен шарж - много ще помогне! Хубаво! Много хубаво си го написала!
Propuestas
: ??:??