Сънят е малък живот
Живот, който не изживяваме
Живот, който виждаме само нощем
Живот без граници
Живот нереален
Куп мечти, спомени от деството
Неизживяни и далечни блянове
Тъга, радост, сълзи, смях
Всичко събрано в едно
Но сънят е всъщност смърт
Онази неизбежната
Защото след всеки сън
Умира по една частичка от нас
Умира една надежда
Умира една мечта
Умира една фантазия
Просто така умира
За средностатистическите 8 часа
Гърчи се, бори се, реве
И все пак умира
Безброй пъти се повтаря
А накрая –
Животът среща смъртта
© Proletina Palova Todos los derechos reservados
С рима или без - следвай сърцето си - то ще ти показва пътя.