19 jun 2018, 20:38

#Размисъл 

  Poesía
427 1 0

Ако няма израстване –

няма наслада,

замръзнала връзка

те праща към ада.

Няма респект,

няма ги думите –

само мълчание,

до което се будите.

© Никола Станиславов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??