19.06.2018 г., 20:38 ч.

#Размисъл 

  Поезия
418 1 0

Ако няма израстване –

няма наслада,

замръзнала връзка

те праща към ада.

Няма респект,

няма ги думите –

само мълчание,

до което се будите.

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??