16 feb 2010, 14:26

Разни неща 

  Poesía » Otra
376 0 0

И той ми вика разни неща,
и аз му викам разни неща,
а пък на нея ù се вика нищо.
Аз също не обичам много...
ама се преструвам на себе си...

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??