16.02.2010 г., 14:26 ч.

Разни неща 

  Поезия » Друга
381 0 0

И той ми вика разни неща,
и аз му викам разни неща,
а пък на нея ù се вика нищо.
Аз също не обичам много...
ама се преструвам на себе си...

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??