16 февр. 2010 г., 14:26

Разни неща 

  Поэзия » Другая
375 0 0

И той ми вика разни неща,
и аз му викам разни неща,
а пък на нея ù се вика нищо.
Аз също не обичам много...
ама се преструвам на себе си...

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??