30 sept 2007, 20:30

Разнопосочно 

  Poesía
418 0 4

Ти обичаш друга,
аз обичам друг.
Любовта ни свършва,
може би... дотук.


Там, където бурен
огънят горя,
остана само пепел,
изсъхнали цветя...

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??