Sep 30, 2007, 8:30 PM

Разнопосочно 

  Poetry
417 0 4

Ти обичаш друга,
аз обичам друг.
Любовта ни свършва,
може би... дотук.


Там, където бурен
огънят горя,
остана само пепел,
изсъхнали цветя...

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??