11 ago 2015, 20:33

Разочарован 

  Poesía » De amor
566 0 2

Когато разочарован си от някой,

мислейки за него всеки ден,

стигаш някак си до извод,

че си по-добре без него, бил си наранен.

Гледаш клипчета и снимки,

спомени нахлуват в твоята глава,

мислиш: "хубаво ми беше,

но по-добре ми е така!"

Връщат ти се пеперудите в корема,

усмивка на лицето имаш ти,

гледаш снимките и мислиш,

защо човекът толкова се промени...

И тогава те връхлитат чувствата

на гняв, на болка, на тъга...

Какво си се загледал в снимките,

нали споменът вече избледня?!

Затваряш всичко с просълзени очи,

вдигаш гордо главата и си казваш:

"Стига с тези спомени,

отворих нова страница, нали"...

© Благовеста Касалийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??