Когато разочарован си от някой,
мислейки за него всеки ден,
стигаш някак си до извод,
че си по-добре без него, бил си наранен.
Гледаш клипчета и снимки,
спомени нахлуват в твоята глава,
мислиш: "хубаво ми беше,
но по-добре ми е така!"
Връщат ти се пеперудите в корема,
усмивка на лицето имаш ти,
гледаш снимките и мислиш,
защо човекът толкова се промени...
И тогава те връхлитат чувствата
на гняв, на болка, на тъга...
Какво си се загледал в снимките,
нали споменът вече избледня?!
Затваряш всичко с просълзени очи,
вдигаш гордо главата и си казваш:
"Стига с тези спомени,
отворих нова страница, нали"...
© Благовеста Касалийска Всички права запазени