27 dic 2007, 9:14

Разпиляна…  

  Poesía
606 0 21
 

 

Мисъл -

тиха история

като жив трепетен зов.

Спомени топли

в шеметен ритъм -

бяг на пространство

от мойте ръце.

Времето...

бяла морска пяна...

стопена от жар

в мойто сърце.

Връщане няма:

щом така си рекъл;

Мисълта - перце,

отскубнато птиче перо;

Спомен и рана,

разпиляна пепел,

падат на пода,

слети в едно...

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??