7 jun 2008, 11:01

Разпиляна 

  Poesía » Filosófica
678 0 2
Разпиляна във вятъра, малки трошици.
Разпиляна по земята, парещ пясък.
Разпиляна във водата, по безброй воденици,
разпиляна из огъня, изпепеляващ блясък.

Разпиляна в душите, кристални спомени,
разпиляна из разума, смешно-тъжни оксиморони.
Разпиляна в сърцата, безсърдечни погроми,
разпиляна в живота, апокалиптични преломи.

Разпиляна по Земята, пространствено игнорирана,
разпиляна във времето, глухо крещяща.
Разпиляна из измеренията, от любов окриляна,
разпиляна из Вечността душа пламтяща...

© Линда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • различна ...

    но ми хареса !!!
  • "Разпиляна из измеренията - от любов окриляна,
    разпиляна из Вечността душа пламтяща"

    Хареса ми! Много! Метафорите са провокиращи и въздействащи! Поздрави, Линда!
Propuestas
: ??:??