4 dic 2010, 21:48

Разплата 

  Poesía » De amor
603 0 3

Разплата

 

Днес поглеждам отново в небето горяло след тебе
и опитвам следа да открия от твойте очи
ала чувам там - само вятърът плачещ да стене
а дъждът е замръзнал отново във твойте черти

не усещам красивия вкус на смеха ти ухаен
и не чувам гласа ти – извиращ от друга земя
бягат мислите – птици изгубени в смисъла таен
на съдбата решила да мине на твоя страна

и не мога отново с очите света да погледна
сякаш в друго пространство съм... в друг епизод
да усетя отново в душата ми – клета и бедна
най-красивото чувство изгаряло моя живот

нямам сили да вдишвам увехнали рози
нямам сили да гледам през тебе с ранени очи
а съдбата за мене отново приема залози
и ще плаща навярно на времето... с мои сълзи...


 

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми настроението и този намек за паралелни светове.
  • Местоимения на кило, без грам пунктуация, а тия рози-залози и очи-сълзи, могат да те разплачат, направо. Ако го поошлайфате, ще се получи.
  • Хубав стих.
Propuestas
: ??:??