5 oct 2013, 20:09

Разплетено стихотворение 

  Poesía » De amor
580 0 3

Пак четири стени. Позната клетка.
А  розата във вазата - по-стара
от плетената  бабина жилетка.
Или разплетената песен на китара.

Разплетено завесата пулсира
във топлата  въздишка на вечерник.
Препъва се във мене и се спира
разплетената нощ, решена в черно.

Разплитам си умората на плитка
 (а розата във вазата е стара).
Разплетените мигове отлитат...
А просто трябваше да го погаля.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??