17 ene 2015, 19:11

Разпъната душа 

  Poesía
318 0 1

Разпънах си душичката на кръст
в спомена за всичките любови,
събирах ги във малкия си ръст,
с огъня отново... и отново.


Разпънах си душичката на кръст
в спомена за всичките любови,
тъй изгубих за живота хъс...
и приживе се зарових в гроба!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??