Jan 17, 2015, 7:11 PM

Разпъната душа 

  Poetry
319 0 1

Разпънах си душичката на кръст
в спомена за всичките любови,
събирах ги във малкия си ръст,
с огъня отново... и отново.


Разпънах си душичката на кръст
в спомена за всичките любови,
тъй изгубих за живота хъс...
и приживе се зарових в гроба!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??