11 ago 2010, 13:11

Разрошени мисли 

  Poesía » Otra
604 0 7

Как понякога от нищото 

извира мъдростта?

Стихия, бездна, покорена гордост.

Захвърлени доспехи.

Счупен меч.

Откъслечни гърмежи,

не топовни,

от облаците градоносни.

Почиват си на хълбок дните,

уморени от препускане.

Тих вой на куче.

Малка олелия.

Затишие пред буря.

Оковани мисли.

Желание за нежност.

Скърцаща цигулка.

Мигове откраднати.

Часовникът на кулата заглъхна.

Стон обречен.

Коварен блясък.

Зевс.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??