6 dic 2007, 18:47

Разстояние 

  Poesía » De amor
594 0 5

Безкрайно разстояние с тебе ни дели.
В очите ми тъгата броди,
сърцето ми в очакване тупти.
Как искам да те гушна
и в покоя да потъна.
Нежен с мен бъди
и моя нрав укроти.
Всичко ще ти върна щом
в родното си място се завърна.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??