6.12.2007 г., 18:47 ч.

Разстояние 

  Поезия » Любовна
587 0 5

Безкрайно разстояние с тебе ни дели.
В очите ми тъгата броди,
сърцето ми в очакване тупти.
Как искам да те гушна
и в покоя да потъна.
Нежен с мен бъди
и моя нрав укроти.
Всичко ще ти върна щом
в родното си място се завърна.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??