25 mar 2019, 6:50

Разстояние 

  Poesía
623 3 3

 

Усещам
когато ме приласкаваш
в мислите си нощем –
приятна топлина
по мене се разлива,
ставам лека,
присядам
на брега на съня
и те чакам там.

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??