25.03.2019 г., 6:50 ч.

Разстояние 

  Поезия
618 3 3

 

Усещам
когато ме приласкаваш
в мислите си нощем –
приятна топлина
по мене се разлива,
ставам лека,
присядам
на брега на съня
и те чакам там.

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??