13 ene 2008, 21:08

разстояния 

  Poesía » Otra
545 0 2
оттук
дотам
и
оттам
дотук

разстоянието между хорaта
се
мери
в секунди
и въздишки

оттук дотам
и оттам дотук

знам какво е разстоянието,
знам:
да живея в съседната къща,
но да не си говорим

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??