Jan 13, 2008, 9:08 PM

разстояния 

  Poetry » Other
544 0 2
оттук
дотам
и
оттам
дотук

разстоянието между хорaта
се
мери
в секунди
и въздишки

оттук дотам
и оттам дотук

знам какво е разстоянието,
знам:
да живея в съседната къща,
но да не си говорим

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??