17 ago 2011, 23:11

Разсъблечени... 

  Poesía
651 0 13

Разсъблечени мисли

на брега на разума

в пясъка на вината...

Топли вълни

от несбъднато минало,

погалени от свободата...

 

Дълбоки мигове,

чувства бездънни,

безсънни желания плуват...

Гладни истини

с жадни предчувствия

на ръба на съня се целуват...


 

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??