17.08.2011 г., 23:11 ч.

Разсъблечени... 

  Поезия
652 0 13

Разсъблечени мисли

на брега на разума

в пясъка на вината...

Топли вълни

от несбъднато минало,

погалени от свободата...

 

Дълбоки мигове,

чувства бездънни,

безсънни желания плуват...

Гладни истини

с жадни предчувствия

на ръба на съня се целуват...


 

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??