РАЗСЪБЛЕЧЕНИ МИСЛИ
Разсъблечени мисли танцуват
и влудяват кръвта ми.
Вътре в мене камбани ликуват-
ставам жива камбана.
Във очите ти дивни потъвам
и в мечти се уплитам.
Любовта ненаситно осъмва
а тъгата отлита.
Не, не тръгвай отново далече,
и нощта ще е наша!
Да танцуваме, хайде, човече!
Хвърляй празната чаша!!!
© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados
а тъгата отлита."
Поздравления Нуше!
Радвам се да те чета!