17.10.2007 г., 20:57 ч.

РАЗСЪБЛЕЧЕНИ МИСЛИ 

  Поезия
931 0 12
 

РАЗСЪБЛЕЧЕНИ МИСЛИ


Разсъблечени мисли танцуват

и влудяват кръвта ми.

Вътре в мене камбани ликуват-

ставам жива камбана.


Във очите ти дивни потъвам

и в мечти се уплитам.

Любовта ненаситно осъмва

а тъгата отлита.


Не, не тръгвай отново далече,

и нощта ще е наша!

Да танцуваме, хайде, човече!

Хвърляй празната чаша!!!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??