Омразата не се всели в душите,
разделяме се с чувства най-добри
и ще запазим спомена за дните,
в които неразделни сме били.
Разводът не прекърши в нас доброто,
приятелски подаваме ръце,
за да поеме всеки колелото
на времето с усмихнато лице.
Ще отнесем със себе си мечтите
и миговете, пълни с красота,
и ще се наслаждаваме на дните,
когато споменът е с нас в нощта.
Когато след години пак се срещнем,
ще споделим за новия живот
и залеза отново ще посрещнем,
за да докоснем миналия брод.
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados