Октава.
Забрава.
Остава.
Свиря
по твоята диря.
От до до си,
ще се върна до ми.
Раз, два, три;
раз, два, три.
През ре-ми ще мина,
царят отдавна загина.
Ти, царицата, чакаш минорно
дали ще те намеря повторно.
И тогава за пръв път в мажор,
хармония на две усти, но хор...
© Aaaaaa Zzzzzz Todos los derechos reservados