16.04.2020 г., 16:51 ч.

Ре-ми 

  Поезия
513 2 0

  Октава. 

Забрава. 

  Остава. 

 

                  Свиря

по твоята диря. 

              От до до си, 

ще се върна до ми. 

Раз, два, три; 

                         раз, два, три. 

 

   През ре-ми ще мина, 

царят отдавна загина.

Ти, царицата, чакаш минорно 

  дали ще те намеря повторно.

И тогава за пръв път в мажор, 

 хармония на две усти, но хор... 

© Aaaaaa Zzzzzz Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??