26 nov 2004, 23:28

Реализъм 

  Poesía
1250 0 3

                                                        Реализъм 
            
                                        Сърдити и строги, с проблеми, с тревоги
                                        живеем безславно, умираме бавно
                                        склонили главите, търкулват се дните
                                        и някак безлични, та чак неприлични.
                                        Модерни, помпозни, красиви и грозни
                                        забързани някъде, отиващи никъде
                                        пълзящи нагоре, летящи надолу.
                                        Безверни, неверни, коварни и скверни
                                        любени, любещи, мамени, губещи.
                                        Тичащи, скачащи, падащи, ставащи.
                                        Викащи Дявола, молещи Бога.
                                        Скитници гонени от старите спомени
                                        плачейки молим за малко любов.
                                        Но шамар пак ни удря Живота суров!
          

© Ана Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??