8 ago 2007, 8:35

Реално 

  Poesía
538 0 0
Линейка пищи някъде далеч в нощта.
Бори се между живота и смъртта една душа.

Светофари все червени,
шофьори с погледи замразени.

Лекари крещят като обезумели,
а трябва днес да са герои смели.

Пациентът им залита.
В мрежите на черната господарка се оплита.

Последна глътка въздух му изпълва дробовете...
Дойде кратък миг за равносметка, а сега изправен е пред боговете.

Пристигна таз линейка в болница-пустиня.
Тялото на пътника вече изстина.

Пристигнаха и близките опечалени.
Всички гледат с очи смирени.

"Това е животът."

И ето... Друга линейка пищи далеч в нощта.
Друга душа се бори между живота и смъртта.




Посветено на Иван, мир на праха му...

© Иванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??