3 dic 2006, 20:48

Реалност 

  Poesía
647 0 12
Почука в стъклото.
В прозреца потен
надникна с луната студена.
Тихо приседна,
свенливо погледна
и вдигна наздравица с мен.
Усмихна се весело,
аз пък се стреснах.
Пълзяща мъгла и стени.
Изчезнаха в мрака
илюзии всякакви...
Аз, тишината... и ти.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??