Сред зелените поляни, сред разцъфващи цветя
Под синьото небе и сянката на свежите листа
Аз виждам само моята скръб
Не владея стиховете
Не усещам ритмичността
Но що се отнася до живота - аз съм
олицетворение на безполезността
© Todos los derechos reservados