Рецепта за щастие
Ако смесим чашата вино и прошката
и прибавим малко любов,
лесно на другите ще прощаваме грешките,
светът за нас ще бъде нов.
Свят без никаква злоба,
свят пълен само с добро,
свят без ни една прокоба,
в който всички сме едно.
Това е моята рецепта за щастие,
за свят без думи груби,
тя не е само фантазия.
Опитайте, няма какво да се губи.
Ако успеем, ще бъдем по-добри,
ще разберем, че били сме прави.
А и в грешка да се окажем дори,
това грешници не ни прави, нали?
Ние ще опитаме пак
и все някога ще успеем,
ние ще намерим как
над злото да надделеем.
© Александра Иванова Todos los derechos reservados