Мълчиш,а моите очи
са речник с думи,
разгърнат винаги
на буква "О".
Поне веднъж го прочети!
Не чакай дълго,
че бързо някакви сълзи
от прах, от люто
може да зацапат
най-важната за теб
от думите,
която подчертах
с червено...
...и речникът
да се прелисти...
© Хари Спасов Todos los derechos reservados