12 abr 2012, 12:22

Реквием за пътната война 

  Poesía » Civil
524 1 0

РЕКВИЕМ ЗА ПЪТНАТА ВОЙНА

 

 

 

Всеки ден умират хора,

всеки ден се лее кръв,

тук черешката е в спора,

всеки иска да е пръв.

 

Искат да са първи в секса,

първи в банките със брой,

тъй избиват си комплекси,

днеска ти си – утре той.

 

И, подпийнал зад волана,

с хъс настъпва пак газта,

следва кривка нежелана,

а колата в пропастта.

 

Там на мястото епично

ще забият черен кръст,

колко жалко, но логично,

славен беше … днес е пръст.

 

 

 

Пенко Пенев

с. Бъзън, Русенско

 

07.04.2012г.

© Пенко Пенев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??