РЕКВИЕМ ЗА ПЪТНАТА ВОЙНА
Всеки ден умират хора,
всеки ден се лее кръв,
тук черешката е в спора,
всеки иска да е пръв.
Искат да са първи в секса,
първи в банките със брой,
тъй избиват си комплекси,
днеска ти си – утре той.
И, подпийнал зад волана,
с хъс настъпва пак газта,
следва кривка нежелана,
а колата в пропастта.
Там на мястото епично
ще забият черен кръст,
колко жалко, но логично,
славен беше … днес е пръст.
Пенко Пенев
с. Бъзън, Русенско
07.04.2012г.
© Пенко Пенев All rights reserved.