12 ene 2021, 16:53  

Reverse 

  Poesía » Filosófica
322 0 0

От моя дом, от моето разбиране,

от моето жизнено пространство,

от моята родина на сърцето

казвам, че синовната обич

има най-здравите вериги, с които опасва.

От хиляда лета нося вода от Тракия.

За жадните, дето пият:

Животът е неповторим,

както всеки човек е неповторим.

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??