12.01.2021 г., 16:53 ч.  

Reverse 

  Поезия » Философска
320 0 0

От моя дом, от моето разбиране,

от моето жизнено пространство,

от моята родина на сърцето

казвам, че синовната обич

има най-здравите вериги, с които опасва.

От хиляда лета нося вода от Тракия.

За жадните, дето пият:

Животът е неповторим,

както всеки човек е неповторим.

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??