12 mar 2011, 11:27

Решена кръстословица 

  Poesía » Formas orientales
883 0 1

Отвесно: "Сбогуване" -

при мен между две хапки,

при теб с обръщане от хълбок на хълбок

и по цигара, като пред бесене.

Водоравно: "Душа-пепелник"!

 

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??