Искам да крещя, да чупя, вия,
болката си аз да изразя,
бутилка вино да изпия,
мъката си в ней да потопя!
Него или себе си обичам?
Сама не зная и реших
по-зла от дявола да стана
във този сатанински стих!
Намерих ли аз пътя,
защо, къде и докога?
В безумие аз пак се лутам
и чакам някой друг сега!!!
Ще се науча ли живота смело
да управлявам вече аз,
решение сърцето взело
и пиша, пиша... в този час!!!
© Вили Todos los derechos reservados