2 abr 2012, 11:43

Решение 

  Poesía » Otra
409 0 0

Днес решение взех.
Ще сложа ново начало
на живота свой.
Без сълзи и печали,
без омрази коварни,
всички обиди ще 
захвърля надалеч.
Занапред сама ще се боря
с несгодите тежки.
Сама ще си бъда господар.
Сама ще вземам решения трудни
и ще се преборя с хорските хули.
Не ме е страх да съм сама,
аз съм борбена жена,
и не ще позволя да ме мачкат
хора глуповати. 
Ще се преборя с всичко аз
и ще бъда жена свободна.
И напук на всички душмани,
с подкрепата на приятели добри
ще сбъдна своите мечти.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??