След няколко добре дошли ми бири
реших да правя самохаракири.
Естествено, в душевен план.
Поет съм-как да стана зян!
То политиците- с лопата да ги ринеш.
Щастлив си, ако някой не подминеш.
А литкритици-братче, те са бол,
пили и не пили алкохол.
Не, че туй ме притеснява.
Решил съм да се хакна подобава.
Да се направя по-нисък от тревата,
да не провиснат ме надолу със главата.
Надявам се на всички се харесам.
Да знаят кой съм аз, от где съм
и не чак да ме благославят,
поне небивалици не разправят.
То, не че аз съм Вазов, Ботев,
по-скоро съм кат Марко Тотев.
Ала, творя, приятели, все пак!
Фалшиво ли е-дайте знак1
© Георги Янков Todos los derechos reservados