5 июн. 2024 г., 11:01

Решение 

  Поэзия » Философская
44 1 0

След няколко добре дошли ми бири

реших да правя самохаракири.

Естествено, в душевен план.

Поет съм-как да стана зян!

 

То политиците- с лопата да ги ринеш.

Щастлив си, ако някой не подминеш.

А литкритици-братче, те са бол,

пили и не пили алкохол.

 

Не, че туй ме притеснява.

Решил съм да се хакна подобава.

Да се направя по-нисък от тревата,

да не провиснат ме надолу със главата.

 

Надявам се на всички се харесам.

Да знаят кой съм аз, от где съм

и не чак да ме благославят,

поне небивалици не разправят.

 

То, не че аз съм Вазов, Ботев,

по-скоро съм кат Марко Тотев.

Ала, творя, приятели, все пак!

Фалшиво ли е-дайте знак1

 

 

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??