23 ene 2007, 11:16

Решение 

  Poesía
675 0 8
Решил съм сам да се издигна в култ
за да опитомя шизофреничната си същност
защото винаги е по-добре
да си водач на секта с камикадзета,
които да те отменят
в поредната самоубийствена любов...

© Николай Драгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??