23 янв. 2007 г., 11:16

Решение 

  Поэзия
676 0 8
Решил съм сам да се издигна в култ
за да опитомя шизофреничната си същност
защото винаги е по-добре
да си водач на секта с камикадзета,
които да те отменят
в поредната самоубийствена любов...

© Николай Драгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??