Светът е жесток, неразбран и мрачен, бавно пропада и гние без виновeн. Какво направи? Кой ще го оправи? На света няма ли способен да се справи? Напоил си земята с болести и отрови. Молитвите ти не са достатъчни да се оправи. Така че погледни трезво реалността в очите и реши какво ще правиш със света който ти създаде! Детски писъци улиците озвучават. Богатите воюват, а бедните умират. Доброто и злото хванати флиртуват, танцуват по улиците и заедно воюват. Писъците нарушават съня ти. Сърцето ти е спряло да тупти. Въпросът е един. Кога ще затупти? А истината е че това решаваш само ти. Невинни на колене се молят в плен морален, с вдигнати ръце, опрени длан в длан. Кой ще им помогне? Кой ще ги спаси? Кой ще забърше сълзите от кървавите им очи? В дълбокия и мрачен техен поглед погледни! Виж болката, която ти им причини! Вземи се в ръце, не се замисляй! Не мисли, а вземи им помогни! Техният спасител ти стани или просто в наблюдател се превърни! Стига вече думи! Действай, но помни! Жертва на света студен недей бъди! Спаси тях, спаси себе си и истински човек си остани! ... Кога ще затупти, решаваш само ти.
Siguiente en la categoría
Siguiente del autor